Kristian & Kir

Kristian Tirsgaard er uddannet danser og koreograf fra Laban Conservatoire of Music and Dance i London. Han er endvidere certificeret bevægelsesterapeut fra Institute for Life Energy Institute, Copenhagen samt idrætsunderviser fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Et vigtigt fokus i Kristians virke er hans interesse for konstruktiv gruppedynamik. Som underviser er han særligt dygtig til at se individet og skabe et trygt samt tillidsfuldt læringsrum, der styrker hans elever i deres personlige og fysiske ressourcer.

 

God underviser, som gav grundig introduktion til øvelser, som alle medarbejdere kunne deltage i.  Underviseren skabte en behagelig, sjov og motiverende stemning.” Catharina Dam, Immudex

 


Kir Qvortrup er uddannet moderne danser fra s.e.a.d i Salzburg med en overbygning i Danseformidling fra Den Danske Scenekunstskole i København samt certificeret yogainstruktør fra Global Yoga Shala. Kir startede som balletbarn, hvilket medførte en lang række fysiske skavanker og dårlige vaner. En grundpille i hendes virke er derfor sund og organisk brug af kroppen både som danser, yogi, formidler og som menneske. Hun er mor til tre, hvilket kalder på organisering og økonomisering. Hun har de seneste år primært fungeret som scenekunstproducent, hvor hun har arbejdet sammen med nogle af Danmarks mest anerkendte koreografer og performancekunstnere.

 

 

Kir og Kristian komplimenterer hinanden både i energi og kompetencer og har Korpus Inc. som deres fælles hjertebarn.